Cuts & Colours Woerden

Ben je op zoek naar een kapper in Woerden die werkt met en zonder afspraak? Dan ben je bij Cuts & Colours Woerden aan het juiste adres. Je vindt onze salon naast de Albert Heijn in het centrum van Woerden.

Cuts & Colours is een vernieuwende formule, wij werken met 3 knipbehandelingen en 3 kleurbehandelingen. Doordat wij ons optimaal focussen op knippen en kleuren van haar kunnen wij ons verder specialiseren. Zo laten wij jouw haar stralen. Wij werken met de professionele merken van Schwarzkopf Professional en Indola. Ben jij soms onzeker over de te betalen prijs bij de kapper? Je ontvangt bij Cuts & Colours altijd de prijs vooraf, daardoor kom je dus niet voor verrassingen te staan bij de kassa. Loop jij het liefste zonder afspraak binnen? Dat kan door je in te checken doormiddel van onze check your hair desk. Je geeft zelf je wensen aan of laat je adviseren door één van onze medewerkers. De check your hair desk geeft overzichtelijk jouw gemaakte keuzes weer en de bijbehorende prijs. Wil je vooraf een afspraak maken? Geen enkel probleem druk op de direct online boeken button en wij ontvangen jou graag in de salon.

Het team van Cuts & Colours Woerden

Telefoon:

0348-769149

E-mail

woerden@cutsandcolours.nl

Adres:

Wagenstraat 4
3441BM Woerden

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00–18:00
Woensdag: 09:00–18:00
Donderdag: 09:00–18:00
Vrijdag: 09:00–21:00
Zaterdag: 09:00–16:00
Zondag: gesloten

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for ccwoerden is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Stel je vraag

Is er iets onduidelijk of wilt u iets kwijt over ons? Wij horen het graag!Upload jouw CV

Kom bij ons werken!