Cuts & Colours Corona aanpak!

Door het protocol van het RIVM zijn de richtlijnen voor de kappersbranche verder aangescherpt. Deze richtlijnen gelden voor alle kappers in Nederland.

Deze regels gelden voor elke kapper en zorgen voor een veilig kappersbezoek. 

Cuts & Colours medewerkers behouden ten alle tijden het recht indien de richtlijnen niet worden nageleefd erop te wijzen en/of de behandeling te weigeren.

De protocollen zullen te allen tijden zeer strikt worden nageleefd.


Blijf thuis bij gezondheidsklachten

Last van gezondheidsklachten zoals koort, verhoging, benauwdheid hoesten of niezen? Blijf thuis en bel de afspraak af. Veel beterschap gewenst en wij maken graag een nieuwe afspraak.

Kom alleen naar de salon

Er gelden strikte regels wat betreft het aantal klanten per m2 in de salon. Alle wachtruimtes zijn daarom gesloten. Wij vragen je buiten te wachten tot een medewerker je ontvangt.
Minderjarigen of mensen met een beperking mogen begeleid worden door 1 persoon.

Was bij binnenkomst direct de handen bij de Hygiëne Zuil

Er gelden strikte hygiëne eisen voor de kappersbranche. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.

Mondkapje gewenst? Gratis mondkapje voor medewerker en Klant

Indien je wenst geholpen te worden met mondkapje geef dit dan aan. Wij verstrekken gratis een non-medisch mondkapje voor de klant en de medewerker.
Het kan voorkomen dat medewerkers zelf kiezen te werken met een mondkapje. In alle Cuts & Colours salons zijn de beschermingstools ten overvloede aanwezig.

Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op!

Het protocol voor de kappersbranche leven wij strikt na. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op voor een veilig kappersbezoek.

Wij werken uitsluitend op afspraak

Door de richtlijnen van het RIVM werken wij uitsluitend op afspraak. Kom 5 minuten voor aanvang van de afspraak naar de salon. Indien de salon tijdelijk te vol is vragen wij buiten te wachten.

Registratie bezoek verplicht

Wij zijn verplicht de n.a.w. gegevens van de klant te noteren. Geen registratie betekent geen behandeling. Wij zijn verplicht informatie te verstrekken in het geval van een eventuele corona uitbraak.

Betaal zoveel mogelijk contactloos

Het hygiëne protocol schrijft voor per pin te betalen. De pinapparaten worden doorlopend met de beste schoonmaakmiddelen schoongemaakt.

VOLLEDIGE HYGIËNE PROTOCOL KAPPERSBRANCHE